Hoveniersbedrijf Ron Hoogkamer: Ontwerpen - Realiseren - Cultiveren

Welkom

Welkom bij Hoveniersbedrijf Ron Hoogkamer BV.
Op deze website vindt u informatie over ons bedrijf en haar diensten. Heeft u vragen of wilt u meer informatie, wij staan u graag te woord!

Contact

Hoofdstraat 360
2171 BV Sassenheim
T.
M.
E.
0252 21 19 56
06 142 74 499
info@ronhoogkamer.nl

« vorigeoverzicht

kant en klaar hagen Huys Europa Amsterdam (01/12/2015)

Wanneer U vanaf de A10 door de Piet Heintunnel naar rechts de Piet Heinkade opdraait, ervaart U direct de unieke sfeer die is onstaan door een combinatie van wonen, werken en uitgaan. Een van de kantoorpanden is Huys Europa, een modern kantoorpand bestaande uit 4 verdiepingen met daarboven 12 zeer luxe appartementen van het hoogste niveau.

De entree van het gebouw en de algemene delen van dit grote kantoorgebouw zijn onlangs gerenoveerd waardoor het gebouw weer een frisse en moderne uitstraling heeft gekregen.
Daarnaast had men in het kader van de vergroening op stedelijk gebied, de wens om het gebouw aan te kleden met  levend groen. Om dit te breiken is gekozen voor de Kant&Klaar Hagen van Mobilane.

Daar het gebouw is voorzien van een ondergrondse parkeergarage, konden de hagen niet in de volle grond worden geplant. Bakken van betonelementen boden hiervoor de passende oplossing. Doormiddel van losse Hederaplantjes die op termijn over de bakken heen zullen groeien, zal dit uiteindelijk resulteren in een 3 meter hoge, groene en levendige wand.
Ontwerpen - Realiseren - Cultiveren